About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 11. september 2009

Et tema?

Har akkurat kikket rundt på forskjellige blogger. De fleste har et tema om interiør... Hadde vært moro å hatt et tema på bloggen min, i stedet for alt det kjedelige skvipet jeg skriver om?! Jeg har jo faktisk så mange interessefelt også, så det skulle jo faktisk ikke blitt noe problem.. Saken er bare det at, denne jenta tok ikke noe før bilde før hun begynte på oppussningen, men kanskje jeg skulle fått ordnet diverse detaljer å vise frem jeg, slik som andre har gjort? Trappegangen vår begynner jo å bli ufattelig bra da, men vet ikke når det nye gulvet blir lagt. Ikke vet jeg hvilket gulv vi skal ha i trappetrinnene heller... Må si, at trappegangen er mitt favorittrom i dette huset, nest etter The Master Bedroom, som ble eksakt som i drømmene mine. Jeg må vel legge til at der er fortsatt noen små mangler som må utbedres før jeg kan legge ut bilde, men det skulle vel ikke ta så lang tid.

I helgen skal jeg også få prøvd å gjort siste finish på maleriene jeg holder på med. Jeg har jo faktisk tatt meg til med fire malerier, som alle er uferdige. Hehe.. Sånn kan det gå! Jeg er en utolmodig sjel. Har til nå brukt oljemaling, men siden det tar så lang tid før det tørker, så har jeg blitt litt betenkt om jeg skal gå over til akryl. Noe jeg også savner er å tegne med pastellkritt! Det er så fantastisk gøy. Tror jeg skal gå til innkjøp, når jeg etterhvert (muligens) får ordnet meg et atelier oppe.

Jo så har jeg jo en plan om å begynne på et maleri til min kjære mor. Her er et bilde av grunnlinjene jeg skal bruke. Trenger stensil, da jeg ikke har malt roser før, og det er ikke den enkleste blomsten å male, når man aldri har gjort det før.
Dette er tatt fra ett av mine bilder. Et ganske fint et... Vurderer faktisk å ha orginalbildet i grå/svarttoner selv. I trappegangen selvfølgelig.

Jo, jeg har mange baller i luften. Håper at jeg etterhvert får sydd litt også. Føler det er alt for lenge siden jeg faktisk kreerte egne klær. Det begynner å bli på tide! Gleder meg til å få satt meg selv i gang igjen!

Jo, det var vel alt for i dag. Nå må jeg drikke kaffien min, før det bærer av gårde til jobb.

Peace out!

0 om dette...:

Populære innlegg