About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 31. mai 2009

Gutta Vin og Vaselin

Jeg sitter foran pcen denne flotte dagen, med en sein frokost fremfor meg. I dag er jeg helt alene i huset.

Var på Skodje-tur i går, og sosialiserte oss litt sammen med Bae familien. Satt ute i sola hele dagen, mens ungene plasket i det lille begeret til Sarah. Det var en deilig dag... Da vi skulle til å reise, lovlig seint, bestemte Tuva seg for at hun skulle overnatte med tante, så denne jenta her dro tomhendt hjem, helt alene. Det er ikke så ofte en får tid for seg selv, uten at det er jobb inne i bildet, så jeg benyttet anledningen til å besøke kjære Maja og Thor Rune. Det var kjempekos.

Var en liten gjeng på fem, som satt der hele kvelden og tok oss noen øl, samt noen som stakk hodet innom. Savna kjæresten min veldig og ble sikkert mye prat om den deilige mannen min. *fnis* Men dette var første gangen jeg har vært der uten han... Musikken som ble spilt kan vel diskuteres, den gikk i allefall totalt mot mine ører, men det var jo alt i alt koselig selskap der inne likevel.
Maja og Caroline la planene klare for året, samspilt som vi er i tankegangen, så kom vi frem til gode løsninger. Om de holder mål, gjenstår bare å se, men fine ideer var det i allefall. (Har dessverre ikke bilder fra kvelden, men mulig Maja har noen som kan legges inn senere.)

Hadde som vanlig en rar drøm i natt, men mulig denne hadde en undertrykt mening. Den ble i allefall klar for meg, ekkel, men sann... Men som jeg har sagt før; Ting har begynt å ordne seg, så man får bare se det positive i det. Om åtte dager kan jeg gi slipp på min ensomhet, da kommer kjæresten hjem og passer på meg! Gjett om jeg gleder meg!!! Nervene går på høygang og tankene svirrer. Gleden er på vei, og Caroline har for lengst begynt nedtellingen...

Nå skal jeg ta ryddingen fatt og ordne litt i hus og heim!

So long suckers!

0 om dette...:

Populære innlegg