About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 25. mai 2009

Dagene som gikk


Jo, da jeg har brukt de siste innleggene til å be, klage, sørge og tigge, så er det vel tid for litt oppdatering om hva som faktisk har hendt de siste dagene?!
På torsdag var det fridag for alle, og vi nøt den til det fulle. Vi dro til Fiksdalen å besøkte momo, Tuva, søstern og jeg. Der fikk vi potetball til middag, og Caroline fyllte magen til det ytterste. Nam, nam...
Når kvelden rakk frem, reiste jeg fra kjære lillegull og tok meg en tur på besøk til ei god venninne og typen hennes.
Det er ikke så ofte jeg er flink å besøke folk, men gjør mitt beste i allefall.
Kjempekoselig å treffe dem igjen, som vanlig. Var der til alt for sent, før jeg dro hjem til mi casa. Fredagen og lørdagen jobbet jeg, og etter helgejobbingen var ferdig dro jeg inn til min kjære mor og tilbragte natten der.
På søndag dro vi på besøk til Tuva sin kompis Jonathan, og min venninne Linnka. Hadde en kjempekoselig dag sammen med den. Vi grillet og lekte oss, og mødrene fikk pratet ut om litt av hvert. Var kjempegøy å tilbringe tid sammen med venner!
Helgen har alt i alt vært super, til tross for at jeg faktisk har jobbet i tillegg. Deilig!
Her er noen bilder fra det siste besøket...

0 om dette...:

Populære innlegg