About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 18. mai 2009

Sol...glede rewind - play

I dag har vært en flott dag. Må innrømme at den startet ganske tufs, da jeg følte jeg ikke fikk nok søvn, men etter en liten hvil så bar det på møte og deretter på jobb. Energinivået økte og fikk gjort mye gøy på jobben, samt treffe den nye sjefen, som virker helt konge! Endelig litt struktur i sakene, det har jeg savnet. Føler på meg at tiden fremover på jobb kommer til å bli super! Caroline er for første gang på lenge veldig fornøyd med arbeidsdagen.
Været har også vært toppers, så i dag spiste jeg og bursdagsjenta Sofia lunsj ute i det fri! Nydelig! Men samtidig ble vi nedsnødd av pollen, aldri har jeg sett en sånn mengde komme flygende, som i dag, men det er vel en del av våren, og jeg nyter det i fulle drag.
Jeg har også noe å se frem i mot nå som jeg endelig vet når min kjære kommer hjem! Om tre uker sitter jeg her sammen med den herligste mannen jeg vet om! Avslutter dette avsnittet med å gratulere den beste, og eneste svenske jenta jeg kjenner, med dagen! Glad i deg, Sofia!


17.Mai
var vellykket, med kjempeflott vær og stor utålmodighet, fra Tuva sin side. Fra hun sto opp, i nitiden, om morgenen, maste hun etter når vi skulle gå i tog. Og det gikk selvfølgelig ikke før halv ett, så du kan skjønne det ble travelt for Tuva og vente sååå lenge. Vi tok oss god tid til å spise frokost og pynte oss, og var klar til å gå i tog, sammen med resten av barnehagen, da klokken nådde tiden. Ropet hadde barna allerede klart, og vi foreldre sang i like mye som de små. Det var en kjempeherlig opplevelse å dele med lillegull, som var gla og fornøyd hele veien!
Etter vi hadde gått tog her i Langevågen bar det til Skodje, for å være sammen med familie og venner. Der var det minst like strålende vær, og vi koste oss med kake, is og brus. Hva gjør man eller på 17.mai...
Tuva fikk treffe hennes bestevenn, Petter Lenny, noe som var kjempesupert! De koste seg og lekte sammen helt til vi skulle dra, litt i seneste laget.
Må si meg kjempefornøyd med dagen, lenge siden sist jeg hadde det så fint!
Her er noen bilder fra dagen som var...

0 om dette...:

Populære innlegg