About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

torsdag 14. mai 2009

Sol ute, sol inne...

I dag våknet vi opp til en strålende dag. Deilig med sol etter så lang tid med regn!
I går fikk jeg glede i posten, og jeg går en spennende tid i møte. Nå venter jeg bare tålmodig på at min kjære skal komme hjem fra havet... Han har vært ute i tre og en halv uke, og da gjenstår det forhåpentligvis bare to og en halv, til han er her hos oss igjen. Caroline gleder seg som en unge!!!

Vi begynner også å nærme oss 17.Mai, noe jeg både gleder meg til og gruer meg til. Det blir Tuva`s første 17.mai sammen med barnehagen, og det skal bli moro å få se gleden i de små øynene på en så storslått dag. Samtidig så har denne mamman her ingen peiling overhodet når toget skal gå, så frykter at vi blir to treiginger som kommer løpende etter toget for å finne frem til Tuva sine barnehage-venner. Jaja, den tid den sorg...

Har klart å pådratt meg senebetennelse, noe som ikke er noe videre godt, men jobbe må man likevel. Spent på hvor maltraktert jeg føler meg i kveld når jeg kommer hjem. I går var døden i allefall, men denne jenta gir seg vel ikke så lett.. Eller?! Jada, Tom, det kan vel kanskje diskuteres, hehe...

Jeg har fått mange nye inflytelser inn i livet, i det siste, og det er delig å endelig kunne føle seg oppegående og brukende til noe. Jeg har mange baller i luften, men føler, merkelig nok, en viss tilfredsstillelse ved det, selv om det til tider blir litt mye å forholde seg til.

Når det gjelder sommerferie, er vi litt i tvil på hva vi skal finne på. Hadde jo en plan, og to og nummer tre, men vet plutselig ikke om det blir noen av de. Vi skal uansett ha oss en ferie eller to,det blir deilig å tilbringe kosetid med de to som betyr mest for meg i verden! Gleder meg!

Tror dette året blir mye mer vellykket enn jeg først trodde.
Forelskelsen er på topp, humøret stiger og biter begynner å falle på plass.
Livet er herlig!!!

0 om dette...:

Populære innlegg