About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 4. mai 2009

Den gang da...

Jeg må til min store forbauselse innrømme at jeg i dag har lyttet mye til ei plate av "The Murmurs". Dette er vel strengt tatt ikke noe musikk jeg hører til daglig, men det bringer frem gamle minner, fra den tiden man var hekta på kjærligheter som gjorde tunga rød, grønn eller blå. Ellers var jo sterke farger veldig in på den tiden, og jeg hadde sterke ønsker allerede da om å farge håret mitt knall rødt. Som en av de to sangerne i "The Murmurs".
Vel, jeg har vel egentlig aldri hatt den fargen, og nå føler jeg meg rett og slett for voksen til å gjøre det, men kult er det!
Det er noe facinerende med sangere som synger hver sin stemme. Ikke bare det at man kan velge selv hvilken av de to man vil tralle med til, men det blir ofte en ufattelig fin klang, noe som er ganske diggbart. Og jeg synes å huske at jeg og venninna mi var ganske så flink til å synge tostemt, for vi kunne jo selvfølelig alle sangene på plata.
Jeg gikk i sjette klasse den gang da låten "You Suck" lå på hitlista. Synes fortsatt at teksten er ganske kul, og selv om jeg ikke er så glad i denne type musikk, så sang jeg i allefall for full hals i dag.

Og for dere som lurer... Metal er fortsatt tingen!

Cool beans!

0 om dette...:

Populære innlegg