About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

tirsdag 28. april 2009

Verdens heldigste!

Etter å vært vant til å ha min kjære hjemme over lang tid, er jeg atter en gang alene i hjemmet, sammen med Tuva.
Vil påstå de siste månedene har gått mye opp og ned for meg, derfor ikke noe stort ønske å skrive i de stunder, med tanke på fraværende blogginnlegg. I løpet av desse månedene har våren sakte men sikkert kommet smygende inn på befolkningen, og med dette stiger også humøret for de fleste. Folk ordner i hagene sine, griller og koser seg i den varmende sola. Jeg er ikke noe unntak. Hagen ser noenlunde velstelt ut, etter mye hagearbeid, mens mannen var hjemme. Og med solen, kom også et lettelsens sukk fra meg.
Nye muligheter åpnet seg for meg, og jeg har tatt de, så vil det bare vise seg om det var verdt energien. Jeg har for første gang på lenge kunne nyte tiden sammen med mine to aller kjæreste, Tom og Tuva. Det har vært helt hærlig, og det merkes på oss alle at det gjorde godt. I skrivende øyeblikk så vil jeg faktisk si at jeg ser verden med helt nye øyner. Jeg vet hva jeg har, hva jeg kan miste... Mine elskede.
Jeg føler meg virkelig privilgiert av å kunne dele min tid sammen med dem, og jeg føler meg elsket. Det finnes ikke noen bedre følelse enn det. Jeg er virkelig verdens heldigste!


Jeg elsker dere, Tom og Tuva!

1 om dette...:

tom sa...

fy faen for en sveis ej har da.. :o
jaja.. hadde vertfall..
FYSJ!!
må ikke lekke slike bilder til offentligheten.. :p

Populære innlegg