About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

torsdag 2. april 2009

Rumleskaft

Så var april, og Caroline sitter hjemme i sin egen stue. Nervene begynner sakte, men sikkert å rette seg opp, og jeg er forhåpentligvis klar for jobb neste uke.
Har ikke vært så aktiv i det siste, så kanskje på tide med oppdatering?

I forgårs var Marie og Natalie med meg og Tuva på basar. Tuva skulle synge sammen med koret sitt. Vi tok lodd, og begge ungene vant hver sine gaver. Og Marie da selvfølgelig, satt der med gullhår i ræva og sopte med seg mange av premiene! Hehe.. Stolt dame der skulle dere sett!
Det er vel egentlig det eneste store som har hendt de siste ukene...
Ja, så var vi jo å så på lille Anniken, som jenta til søskenbarnet mitt skal hete. En skjønn liten bylt!
I dag har jeg satt en del mål for dagen, og håper jeg rekker over. Skal passe kjære Natalie i dag også, det blir nok kos for ungene. Tenkte å lage spagetti til middag, det må da seire over små mager?! Ellers blir det å prøve å få styr på hjemmet.
Tom og Joakim skiftet ut et vindu med en ventil i går, flinke guttene! Det ser fortsatt litt shabby ut, men det kan jo ikke bli helt bra med en gang! Blir sikkert kjempebra når alt er ferdig slik det skal være. For jo, soppen som vi trodde vi hadde fått, var visst ikke sopp likevel, men noe salt greier. Skjønner ingenting jeg, men så er jeg da dame, og de skal vel ikke skjønne sånt?! Jaja, siden jeg bare fyller siden med tomt prat så tror jeg at jeg avslutter her, så får dere nyte synet av lille snuppa Anniken, til neste gang.

Adios

0 om dette...:

Populære innlegg