About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

tirsdag 19. mai 2009

Mom/Daughter Day

I dag har jeg vært hjemme sammen med Tuva, da hennes barnehagetanter streiker for den private barnehage-saken.
Vi begynte dagen med litt sofakos, som stort sett gikk i at mamma slumra, mens Tuva så tv. Så spiste vi frokost, og bestemte oss for å ta oss en tur på fjellstua, mens det fortsatt var sol og finevær. Vi var nok en smule i tregeste laget, for skyene hadde kommet når vi endelig tok fatt på de 418 trappetrinnene. Turen opp var flott, og gikk overraskende fort, siden vi småløp hele veien opp. Vel oppe på toppen tok vi en pust i bakken og en liten dopause. Caroline holdt på å få sjokk når en ansatt der oppe meddelte at de skulle ha 10 kroner for en liten dotur. Du kan stole på at jeg ikke betalte, for vi kunne likesågodt tatt dopause rett utenfor døra. Stakkars lillegull, måtte jo få gå på do!
Anywho.. Vi kom oss like raskt ned igjen, spaserte rundt i parken og tok noen bilder. Mildt sagt storkosa oss! Vi lekte på lekeplassen og var innom en bruktbutikk, der Tuva fant seg noen gamle puslespill og en linjal.
Etter det bar det til biblioteket, der vi valgte ut noen bøker og slo av en prat med ei jente som het Julie.
Avsluttet utflukten vår med en is fra Jula, før vi dro hjem og slappet av enda mer.. Eller, jeg slappet av, mens Tuva fikk ryddekick.
Her er i allefall noen bilder fra dagen.

0 om dette...:

Populære innlegg