About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

tirsdag 2. juni 2009

Red Bull og Gode Drømmer

Caroline skulle våkne tidlig i dag, for å slå av en prat med sin kjære på msn. Noe som ikke ble helt vellykket. For på første gang på noen uker, dukket det endelig opp en fin drøm, med en vakker prins deltakende; Min kjæreste Tom. Drømmen var så god å fantastisk at denne jenta trykte, bokstavelig talt, en gang for mye på snoozeknappen. Men det var nesten så det var verdt å få de ekstra minuttene med gutten min i drømmeverden! Du vet, de 10 minuttene varte jo en evighet i drømmeland.

Nå er det bare seks dager til han kommer hjem. Jeg har full nedtelling!!! Klarer nesten ikke vente. Er så spent og gla for at tiden endelig snart er kommet!

Og apropos det... Så har tiden endelig kommet for å få Red Bull til Norge! Ikke et minutt for tidlig, spør du meg. Måtte nesten humre litt for meg selv, av det uvante synet av Red Bull reklame på den lokale bensinstasjonen her nede. Men inntil den faktisk kommer i dagligvarebutikkene så er den nok for dyr for meg. Man får se når skattepengene dukker opp, om man tar seg råd!

Vel, anywho.. Nå skal jeg kaste bort tiden med å legge meg nedpå litt til før jeg skal på jobb. Jeg er trøtt, og vil så innderlig tilbake til junkfood sjappa som Tom jobber i. ***

Bye bye then...

0 om dette...:

Populære innlegg