About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

torsdag 18. juni 2009

Rolige dager og trävlige kvelder.

Ja, hva skal man bruke til sin unnskyldning, for ikke å skrevet en damn shit siden 5.juni. Jo, jeg kan da i allefall si at min kjære har kommet hjem. Noe som bidrar mye til lite blogging. Jeg får ta en kort oppsummering om de snart to ukene som har gått.
Helga etter siste innlegg hadde jeg besøk av min kjære kollega Sofia Evelina. Vi slappet av med ett par glass vin, og en liten promenade ved vannet her oppe. Jeg storkoste meg, det tror jeg nok Sofia også gjorde. Det ble en del fjas på oss to jentene, og jeg skjønte etterhvert Sofias store elsk på snegler, av alle ting.

Ja, og hva mer skal man si? Var å henta kjæresten min og Thomas, mandagen etter. Det var kjempekos å treffe de igjen! Jeg disket opp med kake, så vi kunne feire Tom sin bursdag på etterskudd. Det var nammis! Senere den uken så laga jeg hjemmelaga Mexikansk pizza, med salat og tortillachips. Det var beste pizzaen på ages, og hele plata ble fordøyd. Måltidet så jo helt fortreffelig ut, så måtte nesten ta et bilde for dokumentasjon.
Så var det dags for Mary Kay aften, sammen med mine skjønne kollegeaer, Tina, Sofia og Anne, samt min barndomsvenninne, Elisabeth. Det var kjempekos med en jentekveld. Selv om det utviklet seg til å bli en heidundrende fest, med mange kjente og ukjente ansikter. Gøyeste på lenge, men fikk nok litt dårlig samvittighet av å føle jeg presset ut de stakkars edruelige jentene. Men håper de likevel fikk kost seg litt.
Ellers er det vel egentlig lite nytt.. Dagene går fortere enn nødvendig. Mye arbeid, så Tom er hjemme med Tuva. Deilig å kunne ha Tuvis hjemme, selv om jeg jobber!
De koser seg mye, og tror Thomasgull også er her å bidrar til Tuva sin facinasjon. Han har vel praktisk talt blitt litt onkel til henne. *Ler*** De er jo søte de to guttene! Kom hjem til grillmat forleden dag, og de tre hadde storkost seg!
Her et bilde de tok av Tuva når de henta ho i barnehagen
Jojo, får da tid til litt sight seeing, mellom jobb og fritid.
I forgårs var jeg og Tom på rundtur for å ta noen bilder, og vi møtte de skjønneste geitene! En hel flokk faktisk! Caroline elsker geiter!!! *Elsk*** Prøvde å få tatt noen fine bilder av de, og klarte jo faktisk å få noen blinkskudd. Her er ett av dem

Da har jeg vel gjort en oppsummering, tenker jeg. Videre fremover blir det ferieavvikling, tidlige jobbdager, ettermiddager hjemme, ferie og min bursdag om to måneder. Har fortsatt ikke noen aning hvor ferien skal gå. Time will show.
Jeg hadde vel egentlig ikke noe mer å skrive ned, da, for denne stund. Nå må dere nok bare vente til neste gang jeg finner det for godt for en oppsummering. ;)

Peace out, folks!

0 om dette...:

Populære innlegg