About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 5. juni 2009

En liten oppdatering om noe

Jeg sitter her, denne herlige morgen, med kaffi og pc. Skal på jobb om to timer, og mye som skal gjøres før den tid. Jeg skal ha meg en dusj, henge opp noen klær også må jeg på moa for å kjøpe støvler til Tuva, som atter en gang har fått hull i de hun hadde. Det finnes ikke lignende skoforbruker enn den lille tulla mi.

Kjæresten min har bursdag i dag, så vil gratulere han med dagen! Kake og pakke, fra Tuva vel å merke, venter hjemme. Elsker deg STORT!

Ellers er det vel lite som skjer... Tuva skal til Skodje i dag, for å overnatte. Det er jo helg, og jeg må jobbe, dessverre. Må få rydda og vaska litt her også i løpet av helga. Har jo invitert svigers på kaffislaberas på tirsdag. Det blir sikkert kjempekos!

Har heldigvis fri neste helg, første helga Tom er hjemme. Det er good. Da skal det skje en masse. Party på fredag, for oss chicksa, og forhåpentligvis grillparty på lørdag. Vi får krysse fingrene for fint vær. Det har jo ikke akkurat sett så lovende ut i det siste. Himmelen begynner i allefall å bli blå nå, så det er bare å synge "sol sol kom igjen". Så kommer den nok!

Burde vel kanskje skrive inn en liten trist hendelse, mens det ennå er ferske nyheter...
Familien til søstra mi, samt en bekjent av meg har dessverre vært involvert i en veldig trist hendelse nylig. Trist hvordan livet skal gå til tider.
Alikevel tenker jeg syndige tanker. Jeg kan ikke for det, det er bare slik jeg er...
Men sender likevel tanker til kjære Petra, gode snille dama som mistet mannen sin, samt familien "min".

Vel avslutter nå, må jo få tid til ting og tang...

Peace out!

1 om dette...:

flingthinh sa...

Jeg fryser av innleggene dine!

Populære innlegg