About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 29. juni 2009

En deilig Sommerlykke

Denne uka som har vært har vært helt enestående. Jeg hadde tidligvakt hele uka, og fikk dermed nyte godt sammen med familie og venner.
Været har jo vært helt topp, så dagene hjemme har gått med til grilling, soling, bading, lek og moro. Tror ikke jeg har hatt en så koselig sommer noen gang. Tuva er helt i hundre når hun får utfolde seg ute, og det varmer et morshjerte å se at hun koser seg.
Det som likevel har satt mest preg for denne uka, var lørdagskos med grillings hos svigers, og koslig besøk med dem her, på søndag. Da var vi å fiska, og svigers fikk hver sin fisk, dog Toves så veldig spesiell ut.
Har mange flotte bilder fra uken også, men de er fortsatt inne i kameraet. Skal oppdatere i morn. Sverger!
Det har alt i alt vært en storslott uke, og jeg gleder meg bare mer og mer til ferien!

Feriemålet er herved fastslått, og nå gjenstår det bare å finne bopel nede i Gøteborg. For turen går nemlig til Gøteborg, på Liseberg i to dager, så drar vi hjemover med en pitstop i Skara Sommerland. Gleder meg masse! Dette kommer til å bli kjempegøy!
Og forhåpentligvis etter planen...

Jo, da var det dags for FullChill!

0 om dette...:

Populære innlegg