About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 30. januar 2009

Up, up and away!!!

Humøret begynner å toppe seg igjen. Dagene blir lysere, det er deilig! I dag var det virkelig lyst ute, for første gang på lenge. Jeg kjørte Tuva til barnehagen og rett hjem og under dyna til min elskede. Det er en deilig følelse å ha to så utrolig viktige mennesker i livet mitt. Og jeg trenger vel ikke nevne at jeg nyter å ha mannen hjemme, litt lenger enn noen dager!!!
Jeg har fått ordnet opp i noen problemer, men langt i fra alle. Det er fortsatt en tung vei i møte, noe jeg kjenner i drømmene mine. Har hatt de ekleste mareritt de siste nettene, drømmer som virkelig tar knekken på psyken, men siden jeg er en ivrig drømmetyder, så vet jeg jo at som oftest er ikke meldingene i drømmene så gale som de føles, gjerne det tvers motsatte.
Denne helgen skal vi få gjort ferdig gangen vår, og jeg skal lage grønnsakssuppe. Håper det blir bra. En tur på kino hadde vel heller ikke vært å forakte.
Nå skal arbeid gjøres, og planer legges.
xoxo

Dagens ord; Cogito ergo sum!

0 om dette...:

Populære innlegg