About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

tirsdag 17. februar 2009

På stedet hvil.

Jo, så satt jeg her igjen. Jeg har ikke sittet så mange timer foran pcen de siste ukene, derfor heller ikke kommet på å skrive noe. Alt går greit for tiden, skal si meg fornøyd med det. Ikke så mange høydepunkter, men heller ikke så mange dårlige opplevelser. Alt står vel på stedet hvil, vil jeg påstå. Føler meg litt umotivert til.. det meste egentlig. Har mest lyst å barrikadere meg hjemme til våren kommer for fullt. Ny jobb hadde vel ikke vært å forakte heller.. En jobb som gir meg noe. Anything! Annet enn å "stå å se pen ut". Ikke er jeg pen, og ikke er jeg et folkemenneske. Uff, dessto mer jeg jobber der, innser jeg at jeg er ikke noen people person. Irriterer meg over det meste. Det er flaut at jeg tenker sånn, men jeg kan ikke noe for det. Tror jeg skulle hatt en jobb hvor jeg kunne være meg selv til det fulle. Et sted hvor jeg får utløp for min kreativitet og mine ideer. Et sted man ikke er pålagt å smile hele tiden. *Syte syte* Må bare fortsette å lete etter drømmejobben, og kanskje jeg er heldig og får det jeg ønsker?!
Har tenkt en del på å studere litt på nettet også. Tror jeg skal gjøre det når jeg får råd. Studere noe som kan bringe meg videre opp på rangstien. Det kommer til å bli bra. Jeg har funnet ut at jeg bare MÅ følge mine drømmer så vidt jeg kan. Så kanskje jeg en dag blir fornøyd?!

0 om dette...:

Populære innlegg