About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 25. februar 2009

Bitter Sweet Agony

Mange irritasjonsmomenter for tiden, og de sliter meg ut. Jeg har en hemmelighet, som bare jeg vet. Om noen i det hele tatt skal få vite er jeg usikker på. Lurer på å ordne opp i det hele selv. Dette er i allefall tankene mine i skrivende øyeblikk. Dagen i dag skulle være koselig. Vi skulle kose oss alle tre, men humøret er så fucked at jeg ikke har krefter til å løfte en tomme på meg. Aller mest vil jeg legge meg og sove resten av dagen, og morgen dagen og flere dager etter det. Jeg er lei, så fullstendig lei, men ingen oppmuntring å få fra noe steds. Så mens jeg graver meg lenger og lenger ned i min egen dritt, lever jeg samtidig i uvisshet om hva som skjer rundt meg. Atter en gang føler jeg meg som en tilskuer til mitt eget liv. Hvem er det som styrer løpet om det ikke er jeg?

Jeg har mange ganger sagt om en viss person at den personen er en destruktiv psykopat, men jo mer jeg tenker på det, begynner jeg å lure på om den egentlige psykopaten er meg. Samme hvor jeg sliter med å dra meg opp av ishullet, så synker jeg ned, og hullet blir stadig større. Når skal noen komme å ta meg i mot?

Jeg har begynt prosessen med å ordne opp i ett problem jeg har hatt så lenge jeg kan huske. Det er vondt å innrømme enkelte ting, men jeg håper at ting blir bedre så snart det har kommet seg i gang. Jeg håper at skyene forsvinner og at jeg atter en dag kan se det virkelige dagslys. Det er dette jeg streber for, så kan jeg kanskje leve litt mer normalt jeg også.

0 om dette...:

Populære innlegg