About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 28. februar 2009

Helg og frihet

Ja, nå er den etterlengta helga endelig kommet, og jeg skal ta livet fullstendig med ro. Har vært på jobb siden klokken halv ni i dag, og jeg er lei. Blir godt å kunne slappe av litt også, og sove lenge i morgen, ikke minst!! Kanskje nyte godt av min deilige mann, også! Det hadde vært noe!!!
I kveld skal jeg bare kose meg sammen med mine kjære (forhåpentligvis), og når Tuva har lagt seg kanskje ta et glass vin og skikkelig koooose meg!!!
I morgen tenkte jeg at jeg skulle ta med meg lillegull å finne på noe. Kanskje dra å ake eller noe sammen med Vicky og Tina. Det kan bli koselig! Gleder meg allerede!

Ellers rullerer tankene bak stor mystikk for tiden, og jeg føler meg ekstremt nyskjerrig! Hadde man bare vært flue på veggen, sier jeg bare. Alt kommer vel for en dag, en gang, og det gleder jeg meg stygt til, hihi...

Ja, ellers er det vel lite nytt som skjer i denne morens liv. (Bortsett fra visse drømmer som utspeiler seg i min fantasi!) I`m soooo addicted! ;)

0 om dette...:

Populære innlegg