About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 10. januar 2009

Helg

Da var helga kommet godt i gang, og Caroline føler seg effektiv.
I går klarte jeg endelig å komme meg på trening, det var en kort, effektiv og deilig økt. Deretter dro jeg til Skodje for å hente lillegull, som hadde vært hos tante i et par dager. Vi klarte til og med å være litt sosiale. Vi var en tur hos Elisabeth, et etterlengtet besøk, da hverken Elisabeth eller jeg har så mye tid til overs. Så dro vi en liten tur til Helene og co, slik at Tuva fikk leke seg litt med Sarah-gull. Det var en koslig dag alt i alt!
Har begynt å male gangen vår også.. Hvite karmer og panelvegger. Mye bedre enn den heslige grønnfargen som var her da vi flyttet hit!!! Nå blir det fint her hos oss! Fant ut at jeg skal ha på ny tapet også, når jeg først er i gang, men det får bli neste frihelg. Tar litt tid å rive av den gamle å ha på ny...
I morga skal Tuva og jeg være enda mer sosial. Vi skal besøke en kollega av meg, som har ei datter som er like gammel som Tuva. Jeg krysser fingre på at Tuva og Adele skal gå godt sammen, det hadde jo vært kongelig. Moro for Tuva å ha noen å leke med, samtidig så jeg får besøke noen jeg har interesse av å besøke.. :p
Mandag er det på an igjen med jobb. Skal klare å komme meg på trening før jobb. Blir hardkjør på meg fremover. Prøve å trene tre dager i uka. I allefall til jeg har kommet meg i litt bedre form. Skal bli godt å komme seg tilbake til den formen jeg var for et år siden.

Nå er det tid for lørdagskos.

xoxo

0 om dette...:

Populære innlegg