About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 14. januar 2009

Argh!

Det er herved konstatert... Caroline er en hissigpropp i trafikken. Ikke nok med at jeg dro hjem i rushtrafikk i dag, men jeg havna også bak en idiot som var helt surrete i hodet, for han klarte tydeligvis ikke bestemme seg hvilken fart han skulle kjøre i... Alt fra 50-70 i 70 sonen. Ikke faen om han holdt fartsgrensen noe sted. Og greit, det er litt glatt, og er det noe jeg respekterer så er det glatta, men ikke ligg 20 under fartsgrensa på en jævla rett vei! Faen ass.. Blir så provosert!!!

Ellers, så har jeg malt igjen i dag, er ikke helt ferdig ennå, men har kommet ca halvveis på andre størk. Tror det holder med to. Må få opp gardiner som jeg har kjøpt stoff til også... I morgen kveld er det stor sjanse for at jeg tar fatt på tapeten. Den skal av. Så i helga kan jeg evt legge ny tapet og male. Faen så fint det kommer til å bli hos oss!

Jeg har også bestemt meg for å kaste bort noen kroner på å kjøpe en skotørker. Har noe som ligner, bare at det er noen helsikes store skohyller. Noe som ikke er noe særlig pent. Da er det bedre med en liten diskrèt en. Men det blir ikke med det første.
Etter det gjenstår bare to ting... Hvit, matt maling til dørene og dørklinker. Dette blir så bra det!!!

Avslutter her, så.... Peace out, and Rock on!

0 om dette...:

Populære innlegg