About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 18. januar 2009

Dagen som var... (oppdatert)

I går dro jeg til byen etter jobb. Marie og jeg hadde planlagt vår egen lille gallakveld, hvor vi pynta oss stivt, og dro på en penere restaurant og spiste middag. Det ble noen lapper, men det var absolutt verdt pengene. Til middag bestilte Marie entrecotè og jeg lam. Rettene var lekkert tilberedt, som reneste kunsverket. Og jeg skal love at det smakte like godt som det så ut! Når vi, etter kort tid, hadde puttet i oss maten, måtte vi selvfølgelig ha dessert og kaffe også. Marie valgte en Baylis is-kake og jeg en sorbet ting.. Det var nyyyydelig! Etter mat, prat, røyk og kaffe bar det en tur på byen. Tror vi var innom nesten alle steder, uten at det var noe ekstremt spennende, egentlig, men alt i alt ble det en flott kveld. Og ikke minst, Caroline holdt seg edru hele kvelden. Må nok innrømme at det er første gang denne jenta har møtt bylivet i edru tilstand, noe man godt kan kalle en finurlig possisjon. Ikke det at jeg kan skryte på meg at jeg, som edru, er det fnugg bedre enn en full Caroline. Sprø er jeg nok uansett, hehe... Kvelden endte i allefall opp hjemme i min egen seng, med en riktig så full Marie i naborommet. Så i dag tidlig kunne jeg sitte å fryde meg over ikke å være fyllesyk! Deilig!

(Kameraet mitt var selvfølgelig tomt for batteri i går, så det ble ikke noen minner fanget i det i går, men Marie hadde selvfølgelig sitt, så bilder av denne fabelaktige aftenen kommer...) Her er altså oppdatering, som lovet, med flotte bilder av flotte damer på byen... "Galla"
Deilig middag og nydelig dessert.
Ellers i dag, så har jeg fått tatt de første strøkene på ene døra i gangen. Det kommer til å bli så utrolig pent. Caroline gleder seg til det blir ferdig.
Jeg var på Skodje for å hente min dyrebare datter, og tok meg likesågodt en tur på besøk til ei venninne, som jeg ikke har besøkt på flere år. Ja, jeg skjemmes, men bedre sent enn aldri. Var utrolig koselig å snakke med min gode barndomsvenninne. Merkelig at man ikke ser de gode vennene rett foran nesa på en, før man har fått nok avstand. Jeg kosa meg i allefall ordentlig, og det skal nok gjentas.

Selv om gårsdagen og dagen i dag har vært koselig til de grader er Caroline tynget, og ikke helt i toppform. Håper bare jeg slipper influensaen som går nå. Jeg er sliten, og trenger absolutt ikke noe mer stein i kroppen! Satser på at formen tar seg opp, og alt blir som vanlig igjen.

Nå er det snart på tide å finne senga. I morgen venter trening og jobb.

1 om dette...:

Monica sa...

Hørtes ut som dokke hadde en alldeles koseli kvell, dokke tuppene;) Kjekt! Viktig å huske på at enn skal belønne/pleie seg sjøl me gode ting som kan gjere noke bra for sjela og sinnet iblant. Enn skal ikkje ha dårlig samvittighet for at enn behandla seg sjøl godt:)

Populære innlegg