About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

torsdag 15. januar 2009

Superb!

Ja, etter den tunge starten på dagen, så gikk det faktisk ganske fint.
Fikk malt ferdig gangen i går, så i dag var jeg på moa og handlet inn litt pynterier og teppe. Deretter dro jeg å trente litt, så dro jeg hjem og lagde enkle gardiner som jeg hengte opp. Pynta og rydda før jeg henta Tuva i barnehagen. Nå er jeg trøtt, forståelig nok...
Fikk ikke kjøpt det jeg egentlig var på moa for da, det var litt kjipt, men jeg prøver på igjen en annen dag. Det MÅ skaffes før kjæresten kommer hjem!

Vel nå er det rent og ryddig her. Det eneste er... Jeg sitter å ser på en stoooor stamp med klær, som skulle vært lagt sammen. Men, men... Ei jente må få slappe av litt også! Nå er planen bare å skjemme bort meg selv, og kose meg, før jeg legger meg.

Peace out!

0 om dette...:

Populære innlegg