About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 12. januar 2009

Trøtt

Nå er mandagen over for min del. Det ble sent i går, så jeg fikk bare fem timer søvn før jeg måtte stå opp å kjøre Tuva til barnehagen. Men jeg klarte selvfølgelig ikke dy meg, så jeg la meg nedpå litt igjen da jeg hadde levert henne. I seneste laget dro jeg på trening, og fikk unnagjort treningsplanen min. Deretter bar det rett på jobb. Mye folk og mye varer i dag. Moro å ha litt å gjøre... Nå er jeg trøtt. Skulle vel egentlig ha mala litt, men jeg gidder rett å slett ikke. Tar det i morgakveld. Kanskje jeg til og med skal spandere på meg "gulvskydd" slik at jeg slipper å rote på gulvet.. :p Det går litt fortere når man slipper å tenke på malingen som titt og ofte renner fra malerkosten. Njaaa... Når jeg tenker meg om, så lurer jeg på å male aldri så lite. Har en spot jeg ikke har malt ennå, så da kan jeg begynne rett på andre strøk i morga. "Det var en god idè Caroline" Ja, ikke sant!
Ellers så har pc`n til min kjære tatt natta for godt, så det blir vel ikke mye msn på oss fremover. Han bare simpelten MÅ skaffe seg ny når han kommer hjem. I need my Tom-fix!
Skulle jeg hatt meg noe mat da? Ikke noe som frister... Men trenger vel litt mer energi om jeg skal male siste rest oppe, før jeg legger meg.
Da gikk jeg... Peace out! \/

0 om dette...:

Populære innlegg