About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

torsdag 2. desember 2010

Micro Gourmet

Nå begynner det å bli en stund siden sist, og i dag har jeg planer om å skrive litt for dere. Men aller først vil jeg gi dere alle en anbefaling!
Jeg har gått til innkjøp av Tupperware sin MicroGourmet, og synes personlig at dette er det beste kjøkkenredskapet jeg noen sinne har brukt penger på.


Dette er en sak som damper mat i mocroen. Den er laget av et tykt materiale som stenger ute alle de "stygge" microstrålene.  Selv bruker jeg den nesten hver dag, være seg det er til grønnsaker, eller kylling. Har ennå ingen å prøve fisk, men det er selvfølgelig ingen grenser for hva man kan eksprimentere med. Maten blir helt nydelig i denne, og om du er like dårlig på kjøkkenet som meg, så er den perfekt. Her er det ingenting som brenner seg fast i bunnen, og fordi den er laget av plast er den kjempelett å vaske!

Og selvfølgelig får du kjøpt den av meg! ;) Holder party de to kommende søndagene, og vil da vise denne ved å lage noe godt til de som kommer! Nam Nam!!!

2 om dette...:

Anonym sa...

Er det mulig å kjøpe denne av deg? Finner ikke noen andre steder jeg kan få kjøpt denne... :( Bor i Bergen.

Caroline sa...

Du kan få kjøpe min om du vil. Bare send meg navn og nummer på mail (carssen@gmail.com) , så kan vi avtale nærmere :)

Populære innlegg