About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 13. november 2010

Hvor ble jeg av?

Som vanlig har dagene vært hektiske, og denne jenta har ikke tatt seg tid til noe blogging. Dårlige greier.. Men nå kommer i allefall oppdateringen.

På mandag fikk vi endelig treffe verdens skjønneste lille Isak! Rødt hjertePB087991

isak 211

Han sov stort sett hele tiden, men med så små er det en hærlighet i seg selv! Ask var ganske facinert over den lille babyen, og ville klappe på han, hver gang han fikk muligheten.

I gave hadde vi ordnet med en babycake, som blant annet besto i håndklær, vaskekluter, sokker, bodyer og såpe. Den nybakte moren ble så gla for gaven, at den ikke kunne åpnes før mannen hadde sett. Om jeg får si det selv, så var jeg ganske fornøyd med den!

PB087980

Ellers har dagene flydd avgårde. På onsdag holdt jeg Tupperware Party hos Heidi. Det var kjempekoslig å endelig få treffe henne, og ikke minst se alle de skjønne små… Babymøter frister absolutt til gjentakelse! Moro å se hvordan de forskjellige barna er i forhold til hverandre.

Julen nærmer seg med stormskritt… Til nå er jeg ferdig med tre julegaver, og jeg har fått gjort ferdig litt av det som står på “to-do” lista mi, men langt fra ferdig. Det er jo bare to uker til første advent, så en må vel få ræva i gir å få i stand til juletida. Til neste helg blir det moatur med full julegaveshopping. Gleder meg til å få gjort ferdig noe! Inntil da får jeg holde meg i nakkeskinnet og vente tålmodig.

Har du kommet langt med juleforberedelsene?

2 om dette...:

Monica sa...

Så flott babycake du har lagd:) Det fikk Npah også, ei venninne av meg som hadde lagd. Og det e ei heilt suveren gave, blei kjempeglad for den. Kjekt å få nyttige ting. Ask e blitt så stor og fin gutt, syns han har forandra seg endel no siden eg såg han på Moa. Blitt litt meir lik deg trur eg. Men han har nok litt av begge 2:) Du har fått en award på bloggen min;)

Agnete sa...

Hei :D

Kjempe fiin blogg :P
Håpe du komentere tebake :P

Agneteeesin.blogg.no

Agnete :D

Populære innlegg