About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

torsdag 4. november 2010

Etterlysning?

Jeg har blitt etterlyst, og det har blitt ment at jeg har blogga litt for lite i det siste. Det har seg jo sånn at jeg har en smule tørke. Klart, jeg har jo ting å skrive om, men formuleringene mine er ikke som de skal for tiden. Den kreative siden av meg har tatt ferie for øyeblikket, og dermed faller alt sammen, rundt meg. Da snakker jeg om hjemmet…

Dagene har gått i samme trulten. Stå opp, kjøre Tuva til skolen, spise frokost, legge Ask, rydde/sløve, leke og tøyse, hente Tuva, middag, kos og leggings. Bortsett fra det har vi jo vært på moa og fått kjøpt noen julegaver.

I helga var vi jo hos mamma, for å feire dagen til lillesøstra mi. Dårlige storesøstra som jeg er blogga jeg ikke om bursdagen hennes heller. Here goes!

GRATULERER MED overstått

12-ÅRS DAG!!!

29503_128289927195844_100000445122816_239973_3096775_n

VERDENS BESTE LILLESØSTER!

Der fikk vi også treft igjen oldemor og oldefar. Det var kjempefint, de har ikke sett Ask siden i sommer, så jeg tror det var stas for de også. Fikk tatt noen koslige bilder av gamlefar og lillemann Rødt hjerte HÆRLIG!

PA307806

 

PA307822

Lite bilder har blitt tatt de siste dagene, men det kan fortelles at vi har vært på Moa, to dager på rad. I går sammen med mamma og co. Var koslig å trille rundt å kikke på moa. Lenge siden jeg har vært på shopping med mamman min. Nå er to og en halv julegave i boks, men det er fortsatt lang vei igjen før vi er i boks.

Som sagt står kreativiteten på hold, men jeg holder på med bursdagsgave til min mor og svigermor. De skal etter planen være klare om en tre ukers tid… Treig som jeg er, blir det spennende å se om jeg kommer i havn! Opp på dette skal jeg lage en fin gave til min kjære. Den har jeg ikke begynt på, men den bør også være klar innen tre uker. I kveld skal jeg hive meg rundt å få gjort noe. Mammas bilde er snart ferdig, og svigermors er klart for neste lag. Man må nesten få gjort noe snart, men helgen er nær, og den skal jeg bruke godt. Dessverre så er været også veldig grått ute, og lyssky som jeg er, har jeg ikke så mye lamper i hus, dermed er det litt mørkt, med tanke på fargevalg i maleriene… Vi krysser fingre for at det blir bra likevel!

Nå må jeg få stelt litt i hjemmet, mens lillemann fortsatt sover. Hvis dere er heldige så blogger jeg innom før helga inntreffer!

***Lots of kisses***

4 om dette...:

Liv sa...

Den eldste og den yngste :)<3

Anonym sa...

Ja,tenk! neste år er hun tenåring.Uff så tiden flyr.søte jenta

Monica sa...

SV: Ja han e snopen vår:) hehe.. Vil meir enn gjerne treffes, og gjett ka, eg har en idè! Vi skal (om ikkje så lenge) ha oss en overnatting ut me M og R, og da må vi kunne klare å få møttes;) Skal prøve å sei ifra i god tid, sånn at du får vite:)

Liv sa...

de er bare så skjønn,de barna dine :))

Populære innlegg