About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 15. desember 2010

Julebakst

Litt sent ute kanskje, men denne uken har jeg tatt fatt på julebaksten. I går lagde vi karameller, fudge og kontekt, og må nok si at jeg var heller lite fornøyd med resultatet av karamellene og fudgen, sistnevnte gikk rett i do, bokstavelig talt! Satser på nytt forsøk i dag, og at jeg har bedre hell med meg da.. I dag blir det enda mer konfekt, denne gangen UTEN alkohol. Berlinerkranser og julemanndeig står i kjølen og godgjør seg. Sandnøttene tar jeg så snart jeg får handla. Tenker jeg også skal slå til å lage issjokolade og mintkuler. Så må man lage mintpletter i helga, mmm… Føler meg veldig i siget for tiden. Seks dager til mannen kommer hjem… Håper han blir fornøyd med utvalget av julegodis! Så å si alle julegavene er i havn, og nå kan vi nyte deilige dager frem til fri og max julekos. Syns da snøen kunne tittet frem og blitt en stund. Julestemninga forsvant litt sammen med snøen. Jeg er likevel positiv for tiden og koser meg sammen med barna.

Skal prøve å få lagt inn bilde av resultatet senere.

GOD JUL!

1 om dette...:

Monica sa...

Det var jammen litt utvalg av godis:) Flink du e Caroline. Og det e ikkje alt enn blir fornøgd med første gangen nei.. eg lagde kolakaker i to omgongar ifjor, første gikk i søpla, andre gikk greit ned..men var heilt misfornøgd. Så i år blei det brune pinna istaden, sandnøtter, adventskaker og crackerjacks (NAM!). Bruka detsoteliv.no sine oppskrifter, der e så bra utvlag! Om du lika bounty, må du prøve bountykulene. Det e farlig godt!:) Ha ei kjempefin juletid, Caroline;) Skjønna godt du telle dagar og gler deg til mannen kjem heim ♥ Vi treng mannane våre;)

Populære innlegg