About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 5. desember 2010

Cherry on Top award

Jeg har vært så heldig å få en pris, av godeste, snilleste Monica. Takker og bukker for å ha fått en award, det er faktisk min første! Monica er den som er mest innom bloggen og kommenterer, og det koslig å få høre at bloggen min blir verdsatt av noen.

cherryontop_thumb[2]
Med denne prisen følger det også med noen oppgaver, og her er de…
1. Takk den du har fått awarden fra.
2. Kopier prismerket til bloggen din.
3. Fortell 3 ting du liker å gjøre.
4. Send prisen til 5 stk, som du mener fortjener det
Jeg liker å jobbe med kreative ting, alene eller med andre. Fantasien stopper aldri…
Jeg liker rolige kvelder med tente lys, spesiellt nå på mørketida.
Jeg ELSKER familien min!!! Rødt hjerte

Jeg vil gjerne sende den videre til…
Monica Leite, fordi hun har stått på lenge, og vært røykfri en stund nå, uten problem. Hun skriver om daglige ting, og turene hun har tatt i det siste. Ei skikkelig sporty mor! Kjempe stolt av deg Monica, du fortjene kun det beste!
Tina Moum, fordi hun er en kjempedyktig kunstner, for det første. Hun har også egen hjemmeside… Hun har gode matoppskrifter, en god familie og jeg tror hun kommer til å nå langt, bare hun vil! Stå på!
Linn, min kjære svigerinne som jeg elsker så høyt! Et virkelig sterkt menneskebarn, som deler mye med oss på bloggen sin! Et vakkert menneske tvers igjennom, og en evig god venninne! Lots of love…
Heidi J. S. , fordi hun er en kjempedyktig kunstner, som deler tanker og ideer på bloggen sin. Den eneste dama jeg har treft som er nokså lik meg, tror jeg. Har dessverre ikke blitt så godt kjent enda, men håper det kan ordne seg etterhvert!
Anne, som deler mye fra hverdagen med oss. Alt fra familieliv, interiør og andre kreative innspill. En virkelig inspirasjon for alle ildsjeler der ute, og en veldig koslig blogg å følge.

Da får dere følge på jenter! Flinke er dere ALLE sammen! Rødt hjerte

0 om dette...:

Populære innlegg