About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 21. juni 2010

Trening

Jeg har tenkt for meg selv, at trening er noe jeg ikke skal røle med på bloggen. Det er jo faktisk en god stund siden jeg faktisk følte meg trent og vel. Nøyaktig to år siden kan jeg tenke meg...Etter en graviditet er det jo klart en vil føle seg vel, og ingenting funker bedre enn god gammeldags trening. Tenker på at jeg vil begynne å jogge, men vet ikke helt med meg selv om jeg kommer til å gjøre det likevel. Tenker også på å kanskje sjekke ut helsestudioet her i stan, men det koster penger, og jeg syns egentlig det er dumt å betale for noe som faktisk er gratis. Det er jo sommer, så fjellet byr jo på god gratis trening, men må innrømme at fjelltur er ikke noe jeg liker å ta alene, egentlig...

I går tok jeg med meg Tuva på en trilletur. Det ble en forkortet runde, siden hun  var med på sykkelen sin. Liker jo best å gå i god fart, så en kan kjenne at man har bevegd seg. Det ble derfor en ganske flat runde, med noen få bakker. Jeg benyttet meg til å løpe litt også. Jeg har tross alt en joggevogn... Da fikk jeg også ideen om at jeg kanskje skal begynne å jogge litt ellers også?! Kjenner det godt på steder jeg ellers ikke kjenner at jeg har trent, og det er i mine øyne alltid en god ting.

Ønsket om å begynne å trene er faktisk så stort, at jeg føler ikke for å bruke en unnskyldning for IKKE å gjøre det. MEN det skal da også sies... Jeg trenger virkelig en sportsBH. Man kommer virkelig langt med en av de.

 SportsBH fra Shock Absorber. Den ser jo bare helt genial ut!!!
550,- på Timarco
 
Så en jeg har veldig lyst på her forleden dag. Litt dyr, men det er jo en investering, det også.
Etter den, så skulle jeg hatt meg skikkelige fjellsko, og bukse. Da tror jeg at alt skulle være i boks for å begynne å trene.

Gleder meg å få kommet i gang... Lurer virkelig på å sette meg opp en slags diett også. Ikke for å slanke meg, men for å slutte med småspising, og usunne vaner.
Ingen søtsaker i ukedagene. FRUKT og GRØNT skal igjen få overta livet mitt.

HUSK! Jeg har ikke sagt at jeg skal gjøre det... Jeg bare tenker på det. Så slipper jeg å få høre det, om min late bak skulle sitte i sofaen aldri så ofte....

Jeg skal i allefall forsøke å få kontroll over kroppen min igjen...

Tjallabajs!

Hva er dine tanker om trening og helse?
1 om dette...:

Tina sa...

dørstokkmila er lang! tror det viktigste er å ikke ha for høye forventninger, og heller trene litt når man føler for det! treningssenteret her nede koster 350,- mnd, har vurdert det selv, men som du sier- det er jo egentlig gratis å trene! akkurat passe den løypa rundt vannet til en joggetur:) når det kommer til mat, er det ofte kun små endringer som skal til. feks kutte alt snop og brus, drikke masse vann og spise frukt/grønt. bare da har du kommet langt:)

Populære innlegg