About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 11. juni 2010

ExtraFilm

Hm... Hva skal man si???
Fikk bilder i posten i dag, og jeg er egentlig ikke noe spesiellt fornøyd. Jo, de har klart å få "fine" bilder av mobilbilder, og motivene var jo selvfølgelig vakre. Det triste er at bildene i seg selv var ganske mørke, og da tatt i betraktning at jeg har brukt mitt superbra kamera, og lyssettingen har vært høy! Så WHY blir de så mørke...
Jaja, man ser jo i allefall hva som er på bildene, men ExtraFilm er ikke blant mine favoritter, heretter holder jeg meg til de jeg er vant med. ;)
UuuuuuuuuH!

Har du noen erfaringer å dele??

2 om dette...:

Monica sa...

Ingen erfaring med extrafilm, men ikkje bruk eurofoto (VG) heller.. eg va ikkje fornøgd.. Neste gang skal eg prøve postfoto!

Monica sa...

SV: Ja han har vokst kjempefort! Idag va Marie, Ronny og Natalie på besøk, og ho meinte han va nesten på str me Ask. No e Noah ca 6,2kg og bruka str 62 i kle:P

Populære innlegg