About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 9. juni 2010

For 22 kilo siden...

...var lillebror fortsatt i magen, og mamman diger som få. Mange kilo, selv for å være gravid, men sånn var det jo en gang, og godt var det når han kom ut og vi fikk hilse på.
I dag 22 kilo etter begynner kroppen å bli som før. Treningen har dessverre uteblitt, så amming og trilleturer er stort sett treningen jeg får. Fornøyd er jeg likevel, kiloene raser av som aldri før, så jeg kommer meg kanskje inn i mine gamle klær i løpet av de kommende månedene. GLEDE!
Kan ikke la være å smile og være glad når man kommer til seg selv så fort!

1 om dette...:

Monica sa...

D ekje verst!! Amming og trilletura gjer sitt;) naturens måte å bli kvitt det lille ekstra. Her va d 16kg opp, og har 1kg igjen til eg har nådd før-graviditet vekta mi. MEN, kroppen ser ikkje heeeilt lik ut likavel da:P der e noke me magen.. og noke me overarmane og hoftene:P men steik kor d e verdt d! Du e no finfin uansett om der e litt ekstra:) men enn vil vel alltids søke etter å føle seg vel med seg sjøl, uansett kor masse kompliment enn får fra venna og kjørste. Eller?

Populære innlegg