About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 2. juni 2010

Max Factor High Definition Maskara

I går var jeg å kjøpte noen små ting nede på kles-/sminkebutikken nede i sentrum, og da var jeg så heldig å få gratis sminke.
Jeg elsker gratis ting! Ikke noe som er bedre enn det.. ;p
Anywho, så fikk jeg en liten sminkepung, med leppestift, kajal, maskara og neglelakk i. Fargene var ikke til å klage av. Neglelakken var knall rosa! DIG IT!


Så fikk jeg, for første gang prøvd en maskara med gummibørste. Må innrømme at jeg har vært ganske skeptisk til de med gummibørste, så har derfor vært slavisk bruker av maskara med stor regular børste. NÅ derimot! Har jeg blitt en smule forelska i denne maskaraen - Max Factor High Definition Maskara. Vippene ble jo kjempefine av dem, samtidig så de ikke klistret seg til hverandre, så mye som de pleier. Tror nok dette er maskaraen jeg bruker penger på neste gang jeg skal ha meg ny maskara. Gir denne maskaraen (og forsåvidt neglelakken også) store anbefalinger!!

1 om dette...:

Monica sa...

SV: Ja e fornøgd med plassen og huset vi skal vere i:) e så koselig me sånne gamle hus, og så e d så fint uteområde. Kor dokke skal ha selskapet hen da?

Den maskaraen trona høgast i min sminkepung og, e blitt min favoritt:) har prøvd noken maskaraer men endte tilbake på dinna for etpar uke sia. Den gir beste vippane, iallfall for min del. Har ikkje verden lengste og heller ikkje så veldig fyldige at d gjer noke, men dinna gjer iallfall at dei blir fine:) Heldig som ha rfått gratis sminka, da! Lenge leve gratis ting. Butikkane skulle absolutt treata kundane med d oftare.

Populære innlegg