About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 20. mars 2009

To fluer i en smekk

I går var en wonderful dag!! Været var strålende, og jeg likeså. Tuva var ute sammen med oss hele dagen, hun og Tom dreiv å lekte, mens jeg jobba i hagen. Fikk gjort utrolig mye, tatt bort mye styggedommer i bedene, og raka litt løv fra plenen. Satse på å få gjort litt i morga også, for i dag ble det ikke gjort en døyt.

Bortsett fra å sette på ei maskin med klær, så var jeg og handla. Tuva trengte nye støvler, for det hadde blitt hull i både sheroxene og støvlene! Så da dro jeg på Moa, kjøpte jeg likeså godt gave til lille Anniken, som det nye Bae medlemmet skal hete. Håper det faller i smak, for de nybakte foreldrene. Deretter var jeg og handla inn masse mat, til å fylle kjøleskapene og kjøkkenet med.
Tenkte å lage grønnsakssuppe på søndag eller noe. Det er kjempegodt!
Marie og Natalie var en tur å besøkte oss. Var kjempekoselig med besøk, fint å få prata litt! Takk, snuppa!
Fikk ikke vært så mye ute i dag, å nyte den fantastiske sola, dessverre, men håper på enda en fin dag i morga.
Tuva var flink å legge seg, og nå skal jeg bare slenge beina på bordet og kose meg resten av kvelden!

Ha en fin kveld.

0 om dette...:

Populære innlegg