About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 16. mars 2009

Ny uke, nye muligheter


Ja, i dag ble vel ikke som beregna, kan man si. Caroline hadde egentlig bestillt fint vær, så hun kunne ordne i hagen, men neida.. Regnet fosser ned, og klesvasken som SKULLE bli tørr i løpet av dagen, blir bare våtere og våtere. `sukk`

Men men... Tar det med godt mot! Det gleder meg å si at de har tilføyd ennå en grein på Bae treet! Søskenbarnet mitt ble tydeligvis mamma igjen for andre gang, en gang i gryinga, så jeg gratulerer stort med den store barnelykken, og skal sette inn bilde så snart jeg får fatt i et. Mulig, om man får lov, at man kan besøke de i morgen å få tatt en titt på nurket.

Ellers, så er det vel ikke lenge til min kjære må dra på havet igjen. Du vet, man trenger penger i denne fortapte verden! Så da blir Tuva og jeg nok en gang ensomme. Da har jeg en plan, og jeg håper å klare å utføre denne planen. Uten å si noe stort, så er det masse grønnsaker med, og stien rundt Vassetvannet. Kanskje man kan se seg selv fra den riktige siden etterhvert.

Våren er veldig velkommen. Gleder meg til å stelle i hagen.. Luka litt i går, man må bare ha det bort. Skal sette opp ei liste med hageredskap som vi trenger. KOM sol og vårvær, så skal jeg nappe litt i vekstene dine! Hehe.. Joda, denne jenta har det helt greit!

0 om dette...:

Populære innlegg