About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

tirsdag 10. mars 2009

Bare for en overskrift

Caroline våknet i dag til fint vær.. trodde hun. Hun tittet ut og oppdaget den brutale sannheten at klesvasken, som nok kunne vært tatt inn i går, var klissvåt av regnet som falt i natt. Hun sukket oppgitt og fikk ungen trygt i barnehagen. På vei hjem så hun en aldeles så vakker fristende snøtopp. Der kunne hun nok klart å tilbringe noen timer. Sneen på toppen av fjellet så meget varm og innbydende ut, forstå det den som kan. Her er i allefall bilde av den.
Ellers har Caroline en del tanker som komprimeres inne i sitt hode. Noen av de skal i dag muligens avdekkes, om hun lar seg knekke. Vil hun la seg knekke? Bør hun? Det er opp til tiden å vise, men hun blir mer og mer sikker på hver dag, at den eneste som bør stoles på er henne selv. Så i faenskapens vold, skriver hun ned dette sitatet...

Plant et frø, så et frø ignorante ormejævel.
Så et frø mens der ennå finnes et frø å så.
Når det gror, kommer ditt andre ansikt til å vises,
og andre vil se det samme som jeg ser.

over og ut

0 om dette...:

Populære innlegg