About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 14. mars 2009

Full rulle med Opeth

Jo, torsdagen gikk vel over all forventning. Vi stressa oss ut til ferga og tok bussen over til Volda, dette etter vi hadde konsumert noen enheter alkohol hjemme, men det var ikke alle enhetene for kvelden, må du tro.
Når vi kom til Volda, møtte vi faren til min kjære sambo, moro å endelig få treffe han og damen. De viste oss rundt, og vi fant oss til rette på et utested som heter "det grøne treet". Eller noe i den dur... Der satt vi egentlig til dørene åpnet på Rokken. Klokka ni løp vi, som Askepott bort fra slottet, mot Rokken. Vi skulle jo ikke gå glipp av noe! Eneste vi ikke gikk glipp av var to lange timer, før endelig kveldens attraksjon sto på scena. Og ja, det var vel verdt det, meeen jeg tror jeg snakker for mange at det ikke var så gledelig å kunne rekke å helle i seg ytterligere mer alkohol. -Som om det trengtes.
Så jeg kan vel trygt si at denne dama sov søtt hele veien hjem fra Volda. Åpnet ikke gluggene før vi var fremme foran døra våres! Deilig!
Her er noen bilder fra kvelden.


Ellers så gikk gårsdagen bare bort til sofakos med mannen. Man må jo komme seg til hektene også?! Så det ble mye god junk food og digg.
Nå skal vi hente babygull. Blir godt å se henne igjen. Må vel se å finne på noe i fineværet. Melder innom en annen gang. See ya!

0 om dette...:

Populære innlegg