About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

tirsdag 17. mars 2009

Dags at vakne!

I dag har vært en grei dag, men jeg kan si med glede at dagen nærmer seg slutten.
Har hatt andre time med frøken Fryd i dag, noe som egentlig var forhærligende. Jeg prøver å pushe meg selv lenger og lenger, det er i allefall det jeg føler. Kanskje står jeg egentlig på stedet hvil, men jeg liker å prøve å tenke positivt i allefall. Jo, jeg tror jeg kommer til å merke forandringer snart, med annet eselet i meg stopper meg.

Jeg har vært med Tuva på kor i dag, ikke det helt store for hverken henne eller meg, men hva gjør man ikke for barna, eller for å overleve? Jeg prøver, og jeg er fornøyd med det! Var jo litt koselig å få prata med dagmammaen til Tuva også i dag, da, føler det er litt tid siden sist.

Ellers så har vi vært på Jula og handla litt til mitt kommende hagearbeid. Gleder meg til å få det fint her ute. I neste uke skal jeg kjøpe kanter og jord til bedene, tenker jeg. Åååoh, det blir så lovely! Det blir deilig å ha litt andre ting å gjøre på. Caroline trenger arbeid å grave seg ned i!

Men da er det dags at legge det lille trollet mitt. Nattakos, eventyr og det som følger med, så blir det voksentid.

Avslutter med positivitet!

Tenk positive tanker,
si positive ord!
Gjør positive handlinger,
og det positive gror!

0 om dette...:

Populære innlegg