About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 5. november 2008

Tankekjør

Hva er det som skjer inni hodet mitt? Akkurat nå føles det ut som om alle lys har slått seg på for meg, og alt jeg har blitt fortalt om meg selv er helt sant! Jeg har vel egentlig alltid visst, men prøver jo mitt beste for å motgå det, men det funker sjelden. Føler meg som en total screw up... En del av meg føler at jeg aldri kommer til å fungere sivilisert blandt andre mennesker. Jeg gjør nok det utad, men jeg føler meg slett ikke hjemme. Jeg trenger å kunne være meg selv, gjøre mine egne ting, og være sammen med likesinnede. Jeg krysser fingre for at jeg en dag vil være tilfreds, både med meg selv og hverdagen. Jeg er ikke folkevennelig, rett og slett. Gi meg en jobb hvor jeg endten er sammen med likesinnede, eller er i isolerte omgivelser!!!
Hodet går i surr, tankene rulles rundt, og den eneste siden som viser seg for meg er den gale siden. Jeg har vel hatt min dose up`s, og nå kommer down... Må få ordnet opp i ting. Og det raskt! Gleder meg til å kunne fungere igjen, krysser fingre på at det kan skje snart. Telefoner må taes, og avgjørelser likeså. Til slutt blir det vel orden på sakene inni mitt hode også. Nå skal det leses, og deretter soves. Skriver innom en annen dag.

0 om dette...:

Populære innlegg