About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 30. november 2008

December just around the corner


Ja, i morgen er det første dag i desember. Stort sett hele helga har gått med på å fikse opp i huset. Alle rom er ryddet og vasket, de siste pakkene er pakket inn, og adventsstakene har kommet i vinduene. Jeg er klar! Klart meste av julepyntingen står igjen, men man trenger ikke forhaste seg heller...
I går hadde jeg fotosession med Tuva. Bildene skal resultere i julekort til familie og venner, som selvfølgelig er hjemme-ordnet. Det har vært en kreativ tid, både for Tuva og meg. Vi har laget mye rart i det siste. Det meste ting som skal gies bort i julegave, men jeg har også tatt meg tid til å lage noe eget også, som adventsstaken og adventskalender-boksen til Tuva, med små pakker i. (som jeg forøvrig har lagt ut bilde av) Ellers legger jeg ved noen bilder for å vise vår før-desember tid, og hvordan vi foreløpig har fått det her hjemme. Jeg skal love dere at her varmer det godt, både i farger og i ovnen.

1 om dette...:

Linn sa...

så kosli du har stellt i stand vennen:):) kjempenydli bilde av tuvisen foresten.. ho e så søøt:):)
håpe e ser dokke dinne uka..:) det må vi få til:):):) klem på du

Populære innlegg