About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 24. november 2008

Lappen, bil og julebord.

Ja, hva skal man si?! Det har hendt mye den siste uken.. Jeg har fått lappen, kjøpt bil, på lørdag var det julebord. En hektisk uke rett og slett.
Det ble i allefall en sprelsk aften på lørdag, med mye god mat og drikke. Det ble nok litt dans og drite-på-draget shit også, meeen det bryr meg egentlig ikke så hardt! Så i dag er det jobb igjen, og jeg er nok sikker på at det er mange som sitter inne med saftig sladder fra lørdagen. Jeg holdt meg jo fint på matta, så foruten litt sang og rølp, så tror jeg ikke jeg har så mye å frykte. Ja, og at jeg falt på dansegulvet da...hihi, noe som vokalisten i bandet visst nok kommenterte! LOL
Jaja, det er vel ikke det verste som har hendt.Husker i allefall hele kvelden! :)

Er lite skrivelysten for tiden, så det er vel bare å avslutte denne streben etter ingenting. I morga skal jeg trene litt og handle siste julegaven, og i helga blir det nedvask før jula setter i gang. Det skal bli deilig å få litt orden.

1 om dette...:

Linn sa...

hei vennen... føle d e ei stund sia vi har snakka no... enda en gang grattla med lapp:) å grattla med bil også:) ka det blei? må få se bilde når du engang dukka opp på nettet her ijenn:):)
ska du vaske sei du?? d sku e åp ha gjort... men trukje e nåkkengang blir ei vaskekjæring e alså:P
snakkes snuppa...

Populære innlegg