About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 9. november 2008

Happy Times

Jeg er tilfreds i dag. Det går fremover for tiden, og det er hærlig. Om noen uker er lappen i boks, og jeg kan kjøre hvor enn jeg vil. For en frihet! Har sett på bil siste dagene også, men vet vel egentlig ikke hva jeg kikker etter, men bil må man ha.
Såg nettopp et skateboard program på TV, noe som fikk meg til å savne gutten min, som er på havet. Min hærlige skateboard-kjørende kjæreste... Ah, jeg føler meg så utrolig heldig som har en så utrolig god mann hos meg, kunne ikke funnet noen bedre! Jeg er så glad i mannen min! Gleder meg til han kommer hjem, og forhåpentligvis skal lære meg å stå på snowboard. Og jeg gleder meg til i sommer, til å se han stå på brettet sitt. Jeg er så utrolig forelska! Vi har vært sammen i over 1 og et halvt år, og mange flere skal det bli! Jeg er virkelig lykkelig!!! Det kommer garantert til å bli en fin tid fremover.

1 om dette...:

Monica sa...

Så fit at du har d bra!:) Deilig me sånne daga som det omtrent berre lyyyyse rosa av! Dele den følelsen me deg om en go mann i livet;) vi e heldie, så heldie! Og ja, d å stå på brett blir ei utfordring her i huset oxo... eg e so dårli at d e komedie å sjå meg opreist på brettet^^ så blir vel noken læretima tenke eg.. Og veitu? Til helga e d julebord i Ålesund, og da skal vi på litt juleshopping *samma unødvendige stresse kvert år..* Kanskje eg dukka opp på Jula en tur oxo? Sa jo eg skulle d så:) Og kanskje e du på jobb? Da kommer eg å seie hei til deg:)
Ha en strålande dag, damen:) Fresten, veldig fin blogg du har, lika den.

Populære innlegg