About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 15. september 2008

Stressful day...

I dag har det vært et mas og jag uten like... Rakk ikke ene bussen hjem, så jeg måtte løpe den andre i møte, men rakk den heldigvis. Så måtte jeg sende jenta mi vekk en dag før planlagt, så nå sitter jeg her aleine. Men i neste uke har jeg bestemt meg for å være hard, koste hva det koste vil.. Da blir det tidlig hjem på meg hver uke... eller så blir jeg arbeidsløs... Savner jenta mi enormt!
Men det har jo hendt en positiv ting i dag da! :) Har i allefall endelig fått vaskemaskin, etter lang tid med venting! Deilig å slippe å mase på andre, eller vaske for hånd! Aaah... Good!
Nå skal jeg bare sløve, kanskje ta meg et varmt bad? Hm... kjenner jeg meg selv så er jeg alt for oppgira til å gjøre det. Kanskje en annen dag...
Skal i allefall chille på sofaen! ;)

0 om dette...:

Populære innlegg