About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

fredag 19. september 2008

Det ruller og går...

Joda, det er fredag og jeg våknet så alt for tidlig. Begynner ikke på jobb før 11,men når man har kommet inn i en rytme er det vel vanskelig å komme ut av den... Fikk snakket litt med Tom min da i allefall, før han skulle jobbe! Pluss at jeg for en gangs skyld rekker å lage meg kaffi og frokost! Mmmm, deilig!!!

På onsdag var det vip kveld på Jula, før vi åpnet for fullt på torsdag. Jeg var da så heldig å få første kunde i kassa! Det har vært et stress denne uken, men det kommer seg nok etterhvert som vi begynner på turnusen. Kroppen er enormt sliten etter mange timer på beina, så det blir godt å få tilbringe litt tid hjemme også. Det har ikke vært så mye av det i det siste. Tuva har vært borte i en uke snart, og jeg savner henne enormt. Det kommer til å bli så koselig å få henne hjem på lørdag. :) Vi skal vel egentlig ut på Julamiddag lørdag, meeen tror nok jeg ofrer den for lille gulljenta mi!

Så må jeg bare legge til her på slutten, at min kjære forlovede har overgått seg selv, og jeg er bare sååå rørt over det han har skrevet i bloggen sin! Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan være så heldig å ha så fantastiske mennesker rundt meg! De to, Tuva og Tom, betyr hele verden for meg! Ingen kan noen gang ta deres plass, for ingen verdsetter jeg mer enn de to! Elsker dere av hele mitt hjerte! Og jeg gleder meg til vi kan være sammen igjen!

0 om dette...:

Populære innlegg