About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

torsdag 25. september 2008

Stille dag

I dag var jeg på jobb i tre og en halv time! Woooh, steikje lenge du! Men det var jo helt greit. Ble ganske trøtt av å stå der å kope, men tråkka litt rundt i butikken i dag, hjalp kunder osv. Tiden minsker også, til Tom kommer hjem. Gleder meg... Blir en spennende tid i møte fremover!
Tankene surrer og går hele tiden.. Jobb---drømmer... Klarer ikke fokusere på ting som burde gjøres her i hjemmet. Men skal prøve å bli àjour i helga. Må få prøvd å besøke dagmamman en liten tur også. Kanskje jeg får med meg Helene som sjåfør, hihi... Blir koslig å få besøk av H i morga. Lenge siden sist vi hadde tid til å snakke leeeenge uten å bli forstyrra av ongane. Thihi.. Nei det blir koselig å komme litt i det sosiale systemet igjen!
Ja, da skal jeg stryke på noen navnelapper, så skal jeg slacke på soffan.

0 om dette...:

Populære innlegg