About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 28. september 2008

Nostalgisk søndag

Det er søndag, og merkverdig deilig vær ute. Sikkert kaldt, det er nesten så jeg føler vinteren på kroppen. Er nok ikke lenge igjen før det er hvitt ute, eller... Slapsete er vel det rette å si på disse kanter. Jeg føler meg litt nostalgisk i dag, også, uten at jeg helt vet hvorfor, men det har helt klart noe med været å gjøre. Minnene det bringer frem inne i kroppen...som jeg ikke vet hva er. Samtidig så begynner jeg også å få en følelse av voksen. Merkelig å høre fra en 25 åring kanskje, men sånn er det bare. Føles sånn ut når en får hus, jobb, barn. Det er en deilig følelse, og jeg er glad gullet mitt har vært med på å gi meg dette! Livet mitt har aldri vært så komplett før, eneste som egentlig mangler er lappen, og den er nok snart i boks den også. I`m so happy I could cry! Endelig skal jeg få det som jeg motvillig har kjempet for i mange år! Og når Tom kommer hjem, så er alt som det skal være. Ser frem til det!

1 om dette...:

Elin sa...

Lukten av høst - betyr jo forandring... jeg forbinder det i så fall med det. Før var jeg jo som regel på vei til en ny skole/nytt land på denne tiden av året hehe.

Men du.. jeg hadde en skikkelig ekkel drøm om deg i natt. Jeg ringte deg og du tok tlf men hørtes redd ut. Du fikk sagt på en litt kryptisk måte at du var et sted og kom deg ikke fra. Jeg spurte hvor.. du sa Måndalen. Det var tydelig at du ikke var alene i rommet og at du ikke kunne be om hjelp. Jeg spurte om du var redd, og du svarte ja. Så spurte jeg om du kunne si et ord eller gi meg noen assosiasjoner som kunne minne om etternavnet til han som holdt deg der.. du sa "Tone" .. så jeg antok det var Thune du mente. Jeg spurte om alder og du sa "sånn som deg". Jeg sa "dette skal jeg ordne opp i", men da hørte jeg ei mannstemme på tråden som spurte hjem jeg var. Jeg bare sa masse tull og latet som ingenting. Så dro jeg til politiet for at de skulle bli med meg og prøve å finne ut hvor en på min alder som het Thune til etternavn bodde i Måndalen. Det satt tre politimenn der og var tilbakelente og nonsjalange. Han ene sa, "det er ikke bare en hun har blitt med hjem da - hun er vel ikke så billig?". Og DA våknet jeg og var så redd og så eitrendes forbanna på politimannen hehe. Veldig rar drøm.. og rart at jeg husker så mange detaljer og at alt er logisk... måtte bare fortelle deg om den.

Populære innlegg