About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 21. mai 2011

Alcest

Denne mannen er et geni. Et musikalsk et sådan. Han spiller musikk som får deg til drømmeland og får tankene til å sveve.

P4200870

Musikken og tekstene er det han, ene og alene, som står for. Musikk fra hans fantasiverden… -Den verden han drømte om som liten, etter hans egne ord.

Vakkert er det eneste ordet jeg kan sette på hans musikk, og jeg håper dere får lyttet litt på han dere også. Jeg var så heldig å høre han live i Oslo tidligere i år, og han ble bare hevet enda høyere opp i min rangering etter det. En så “sjenert” mann med alt dette talentet! Dette er virkelig musikk for de flestes ører, noe å sette på når en skal slappe av… Love it!

 

Legger med noen smakebiter fra YouTube… Noen av mine favoritter…

Håper du liker det, og at det er verdt å sjekke ut mer av det, for det syns jeg absolutt du bør!

Adios

0 om dette...:

Populære innlegg