About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

søndag 3. juli 2011

Trening og kosthold


Nyttårsforsettet mitt har ikke virket så effektivt som jeg skulle ønske, men jeg har begynt med sunnere, og mer overveide måltid. Jeg har i løpet av ukene hatt noen turer i skog, mark og fjell, og har blitt medlem av Acto treningsstudio. Nå som Tom har dratt på havet er det ikke så enkelt å få kommet seg på trening, så jeg må derfor trene hjemme i stedet.

Jeg har lest en del de siste månedene om hva som er bra, og ikke bra. De har jo så mange forskjellige teorier der ute…
Jeg har valgt å legge fokus på et balansert kosthold, med mye proteiner og grønnsaker. Som det står på melkekartongen.. "”proteiner er kroppens byggesteiner”. Ellers prøver jeg å ha en spisedag i uka, der jeg kan spise nesten hva som helst, men har blitt ganske glad i måltidene mine sånn de er.
Frokosten består alltid av havregrynsgrøt og en proteinshake, til lunsj ofte eggerøre med chili og hvitløk. Middag varierer, men prøver i allefall å fylle halve tallerken med salat. Ellers prøver jeg å spise så rene matvarer som mulig, da jeg faktisk har blitt bitt av basillen om hva som er bra for kroppen og ikke. Noen mester er jeg vel langt ifra, men jeg er i allefall på læringens vei, og spent på om det fungerer for meg fremover. Andre matvarer som blir mye brukt er Cottage cheese og skyr. NAM!!!
Skal få lagt ut litt bilder etterhvert, om det skulle være interesse for det.

Hva treningen angår så går det som sagt på hjemmetrening. Stanga og manualene er funnet frem, og det går i markløft, frontbøy, bulgarske utfall, bicepscurl, ect ect… Dere skjønner tegninga –Kun styrketrening, men jeg liker det! Har funnet ut at det egentlig funker ganske så greit å trene hjemme i stua, også. Eneste minus er at jeg ikke har flere vekter å adde til stanga, men det ordner seg vel for flinke piker…

Målet mitt…?
Det er å kunne se stunning ut i august… Jeg får bare stå på!

0 om dette...:

Populære innlegg