About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 31. mars 2010

Juliette (Lewis) and the Licks

Jeg har, så lenge jeg kan huske, vært kjempefan av Juliette Lewis! Fra da hun gjorde det stort som skuespiller i filmer som "Whats up with Gilbert Grape", "From Dusk till Dawn" og ikke minst "Natural Born Killers", som hun kanskje er mest kjent for, frem til i dag, hvor hun oftest blir sett opptre på en scene.
Juliette and the Licks! Got to love it!

Ikke bare er hun et multitalent, men hun er også, som du kan se, slående vakker! Hun har i mine øyne alltid vært en naturlig skjønnhet, og er ikke akkurat kjent for å bry seg om hva andre syns. Digger sånne mennesker!

Jeg vil med dette innlegget anbefale folk å sjekke ut "Juliette and the Licks", og er du glad i punk/rock kommer du garantert til å like denne musikken.

Her er en av de sangene som sikkert er mest kjent. DIG IT!


Hva syns du?

0 om dette...:

Populære innlegg