About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

onsdag 24. mars 2010

Drømmer

Min kjære dro på havet igjen i går, og det blir noen ensomme dager i møte, men påsken er rett rundt hjørnet, så dagene skal vel gå forholdsvis raskt.
Den første natten som "alenemor" til to er over, og jeg må si det gikk ganske greit. Gluggene falt raskt igjen på denne dama, og raskt opp igjen også for den del. Tuva våkner bare tidligere og tidligere, av seg selv.
Deilig nå som været begynner å lettne, og sola dukker frem. Det skal sies at det er en smule grått på himmelen, men håper på det beste -Enda mer sol og varme!
Jeg ser i allefall frem til en trilletur om litt. Først må kaffien komme seg i blodet å få øynene til å virke på ordentlig. Ja, så må en ammende kvinne huske på frokosten sin...

To hjemmeværende raringer...
Det går mot påske, og jeg skulle ønske jeg var i besittelse av myyyye påskematerialer, men dessverre så er jeg ikke så heldig, så jeg får nøye meg med putene jeg skulle gjort ferdig for lenge siden. Så har jeg jo en god del rydding som jeg kan ta meg til med. Her ser ikke akkurat strøkent ut, nå som vi ikke har noe å sette pyntesaker på, her i stua.

Vi ommøblerte stua vår for en stund siden, og dette gjorde at vi begynte å spekulere i oppussing. Dessverre er stua ordnet sånn at hele etasjen går i ett, så om man først skal ta stua, så... Ja, du klarer vel å legge sammen selv. Man kan jo, om ikke annet, drømme seg vekk inntil pengene er spart opp...

*Drømme - Drømme*

Vi har lyst å ha tapet på veggen, bak sofaen. Det skal være en tapet av sort/grå type. Personlig så ELSKER jeg Borge og Eijffinger sine black and white kolleksjoner, så det hadde vært en drøm å få hatt en av de her. Tapeten skal ha store rapporter, gjerne i barokkstil, det er alltid diggbart, men ikke nødvendig. Resten av veggene vil jeg ha i en eller annen grånyanse, helst en litt lys en, så ikke rommet fanger deg.
Videre så ønsker jeg en stor bildetapet bak spisestuen -også i svartnyanser. Kanskje med motiv av en blomster? Calla, Rose? Eller muligens skrifttapet. De er jo også vannvittig stilige.
Kjøkkenet, som også ligger klint inntil stuen og spisestuen, kunne jeg tenkt meg var hvitt, med sort benkeplate. Har lekt med tanken å ha røde høyglans dører. *drømme* Rød er jo fargen som går igjen i detaljene her, og jeg forsterker gjerne det med enda mer i rødt! (Hylle i rød høyglans, til stua, er allerede satt på ønskelista)
Tapet; Eijffinger i midten, og de andre plukket fra Tapetgalleriet.

Gleder meg til den dagen når vi endelig ser oss noenlunde fornøyde her i huset. Det er utrolig mye som skal gjøres årene fremover, og jeg gleder meg til alt står ferdig og det lyser VÅRT hjem!

Vel, nok drømming... Jeg skal ta meg til med husopprydding, og kose på lillemann!

Hva er dine planer for dagen?

0 om dette...:

Populære innlegg