About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

mandag 11. april 2011

Uka som gikk

På tide med en aldri så liten oppdatering om uka som gikk, kanskje…

Det har egentlig vært en del på planen…

Vi har vært i bursdag til lille go gutten Nathaniel, som ble 2 år! Store gutten! Vi hadde kjøpt med plastikkgrønnsker, som var akkurat det han ønska seg! Les; mamma Katrin ønska han.

page

På torsdag tok jeg med Tuva på svømming for å øve litt på det hun har lært på svømmekurset. Det gikk over all forventning, og jenta klarte til opg med å komme seg fremover, med noe som kunne ligne på crawl. Var ei stolt mamma som gikk fra bassenget den kvelden ja…

Etter svømming var det tid for litt tid for meg selv og venner. Det var godt å kunne komme seg litt ut, uten unger. Det er vel første gang siden Ask ble født at jeg har vært utenfor dørene aleine på kveldstid. Jessica og jeg var invitert til Heidi på “kjøtt fondue”. Hadde aldri hørt om det. Med magen ganske full fra middagen tidligere på dagen, måtte jeg likevel smake på denne sammensetningen.. Det var kjempedigg, og gøy ikke minst. Er ikke bare-bare å skulle tre en kjøttbit på en gaffel, skal jeg fortelle deg! Hehe.. Fristet til egen anskaffelse også faktisk, for som Heidi sier; Man blir både mett og det er fryktelig sosialt!

Ellers i uka har vi hatt tid til masse kos…

bamsekos

og Tuva har brilljert med sine kunster…

P4080706

P4080701

Helga gikk fort avgårde, og det var også siste dagene på svømmekurset til Tuva, og da måtte den stolte mor selvfølgelig ta med kameraet å få noen bilder av flinke jenta si.

svømming

(Flyter på magen, og på ryggen. Det siste er i frilek.)

 

page

I dag har vi hatt et etterlengtet møte med tante Linn og lillegull Isak. Ja, også farmor da selvfølgelig. Det ble litt shopping og kafebesøk. Ask fikk også prøvd seg i ballbingen for første gang. Litt skummelt, men det ble fort litt gøy likevel!

ballbad

Ja.. det var vel alt for denne gang. Nå håper vi på flott vær fremover, slik at vi kan være mye ute!

Nå er det kun 9 dager igjen til vi drar!

kiss kiss…

0 om dette...:

Populære innlegg