About Me

Bildet mitt
Ei fornøyd jente på 28 år, som er bosatt i eget hus, sammen med forloveden min, Tom, ei datter på 7, og liten gutt på 2 år. Dette er min blogg hvor jeg stort sett skriver om hverdagslige sysler og gleder, men siden jeg er en veldig kreativ sjel, som liker å pussle med det meste, så kommer her også innskudd av kreativitet og andre ting som måtte oppta meg. Kanskje jeg kan INSPIRERE deg?

lørdag 2. april 2011

Blogg award

Jeg har fått en “blogg award” av godeste Heidi. Med denne følger en en del spørsmål, som går slik…

Hvorfor startet du å blogge?  Jeg starta å blogge fordi jeg elsker å skrive. Har mange sterke meninger som jeg noen ganger liker å få ut av hodet, da fungerer bloggen som en slags dagbok. Jeg har også en liten kreativ spire som bor i meg, som også liker å vise seg frem. Det ligger vel litt i stjernetegnet mitt, oppmerksomhet er vel kanskje noe en trakter etter?

Hvilke bloggere følger du?  Jeg følger med mange blogger, men det blir ofte tidvis, og det blir ofte lest mye og sjelden, siden jeg selv har vært nokså lite aktiv her i det siste. Jeg liker å bli inspirert av andres kreativitet – det gjør meg glad! Jeg liker også å lese venners blogger om livet og det de ellers foretar seg. Det er jo ikke alle man omgås hver dag, må du vite!

Favoritt make-up merke?  Har ikke noe favorittmerke. Jeg kjøper det jeg liker, merke har lite å si for meg. Her i hylla finnes litt av hvert. Men snakker man neglelakk, så er det kun Depend som duger -ingen over, ingen ved siden av.

Favoritt klesmerke?  Her er jeg like kjedelig som over. Merke har ingenting å si. Kjøper det jeg liker, og det kan like godt være fra spar kjøp, som fra bik bok. Skal jeg ta i betraktning hva jeg har mest av, så er det vel H&M, men å si det er en favoritt er vel å overdrive sterkt!

Ditt “må ha” make-up produkt?  Som kvinner flest er vel maskara et “må ha” produkt, men jeg elsker øyenskygger, av alle farger. Artig å variere litt etter hva man kler seg i!

Parfyme?  På dagtid bruker jeg “The one” av D&G, og på fest er det “After Dark” av J.Lo som gjelder.

Favorittfarge?  Svart, lilla og rød.

Favorittfilmer?  Er generellt glad i grøssere og psykologiske thrillere, filmer med god ekthet legger jeg også ofte min elsk på. Vansklig å velge bare en… Noen av de filmene som har satt seg godt fast i hjernebarken er “The Usual suspects”, “Requiem for a dream” og “Naboer”.

Hvilket land vil du besøke, og hvorfor?  Det er to land jeg alltid har villet besøke mer enn andre steder, og det er Australia – Fordi det i mitt hode er paradis på jord, med utrolig vakker natur og mange facinerende ville dyr og skapninger. Det andre “landet” jeg har lyst å besøke er Øst-Europa. Her finnes det så utrolig mye gammel arkitektur, deriblandt Čachtice Castle. Hjemmet til den mest blodtørstige kvinnen som har eksistert her på jorda! (Min drømmeferie er en roadtrip gjennom Øst-Europa, for å se på alle ruinene, borgene og slottene som vi møter på vår vei!)

Spørsmål til meg selv… 

Hva ville du gjort annerledes om du kunne begynne på nytt?  Jeg ville absolutt ha våget mer, reist mer å opplevd mer. Vært litt mer egoistisk å tenke på meg selv, da det bare var meg!

Til slutt er det meiningen å sende denne awarden videre til ti personer… Har jeg ti da? Tror jeg gjør min egen vri, jeg, og gir den videre til tre…

Linn

Monica

Tina

Avslutter med å takke så mye for denne, Heidi! (Selv om jeg anser dette for å være mer som et kjedebrev ;)

Adios…

0 om dette...:

Populære innlegg